Sushibar + Wine -ravintolassa juhlistamassa 4000 sivustovierailijan rajapyykkiä

Sushia ja viiniä

Skandi makeja @ Sushibar + Wine Uudenmaankatu. 

Lauantaina 12. lokakuuta havaitsin, että noin viisi kuukautta vanha sivustomme saavutti liikennemielessä merkittävän rajapyykin. 4000 kuukausittaisen verkkosivuvierailijan raja meni rikki kävijäseurantamme mukaan eilen. Käyttäjämäärän kasvu on yllättänyt tiimimme odotukset jo monta kertaa. Tämä kertoo meille siitä, että ajatuksemme Helsingin sushiravintoloita listaavasta sivustosta ei ollut täysin pöhkö. Sushin ystävien keskuudessa tuntuu olevan kysyntää sivustolle, joka kasaa yhteen pääkaupunkiseudun sushitarjontaa.

Uudenmaankadun Sushibar + Wine sopi juhlistamiseen paremmin kuin hyvin

Kerroin jo aiemmin tässä Helsingin TOP-5 sushiravintoloita käsitelleessä kirjoituksessa Uudenmaankadun Sushibar + Wine -ravintolassa vuonna 2015 tapahtuneesta “sushivalaistumiseksi” kutsumastani lounashetkestä. Tässä kertaus kyseisestä kokemuksesta:

Vuoden 2015 alkukesällä olimme silloisen yhtiökumppanini Joonaksen kanssa workshopissa asiakkaan luona Iso Robertinkadulla. Joonas ehdotti sushilounasta Sushibar + Winessa. OMG!😍😋 Olen kuvaillut tätä lounasta useaan otteeseen henkilökohtaiseksi sushivalaistumisekseni. En muista mitä söin. Todennäköisesti jonkun makirullapötkön ja siihen pari nigiriä kylkeen. Saattoipa kokemusta siivittää jopa lasillinen jotain valkoviiniä.

Täten voinkin todeta, että tätä Sushi Helsinki -sivustoa tuskin olisi olemassa ilman tuota yhdeksän vuoden takaista hetkeä tässä samaisessa ravintolassa. Näin ollen päätinkin suht spontaanisti lähteä katsastamaan josko pääsisin lauantai-iltapäivänä ilman pöytävarausta sushille Uuudenmaankadulle. Varavaihtoehtona ajattelin jatkavani matkaa eteenpäin kohti Fredan ja Cityn ravintoloita. Viimeisenä oljenkortena ajattelin, että voinpahan poiketa vielä Kallioon ravintolaan matkallani kotiin Alppiharjuun.

Uudenmaankadun Sushibar + Wine -ravintola kylpi kauniissa lokakuisessa auringonvalossa kun astelin sisään ja aloin tiedustella löytyisikö yhdelle henkilölle pöytää. Lyhyen puolen minuutin jännittävän odotuksen jälkeen selvisi, että minulle järjestyy pöytä. Jes, vesi alkoi muodostua kielelle viimeistään tässä vaiheessa! 🙏😊🍣

Valkoviini esittelyssä

Esittelyssä aterialla juomani viini.

Koska kyseessä on Sushibar + Wine -ravintola ja juhlahetki, niin aloitan esittelemällä sushiannokseni kanssa nauttimani viinin. Kyseinen mineraalinen valkoviini toimi oikein hyvin, vaikka jälkeenpäin olisinkin valinnut pikkelöidyn kurkkuannokseni etikkaisuutta tasapainottamaan hieman makeamman viinin.

Sushiateriani kuvattuna ylhäältä

Juhla-ateriaani kuuluivat pikkelöidyt kurkut ja Skandi makit. 

Sushibar + Wine lunasti jälleen odotukset

En ollut juhla-aterialleni saapuessani kovin nälkäinen, niin pidättäydyin ahnehtimasta sushia tätä yhtä Skandi Maki -settiä enemmän. Pikkelöidyt kurkut olivat mielenkiintoinen uutuus (itselleni) listalla. Vaihdoinkin yleensä tilaamani kimchin viime hetkellä näihin.

Skandi Maki -setti oli taattua Sushibar+Wine -laatua. Taas kerran. En voi muuta kuin suositella! 😋

Kaikillle Sushibar + Wine -ravintolasivuille tuotiin nyt myös ravintoloiden Google-arvostelut Trustmaryn ohjelmiston avulla

Verkkosivuliikenteen kasvun lisäksi meillä on myös muita juhlan aiheita. Partneroiduimme nimittäin viime viikolla suomalaisen Trustmaryn kanssa. Trustmaryn kätevän ja helppokäyttöisen arvostelujen keräämisen ja esittämisen ohjelmistotuotteella saimme nopeasti tuotua kaikkien Sushibar + Wine -ravintoloiden Google-arvostelut ravintolasivujen yhteyteen.

Lue ravintoloiden Google-arvostelujen esittämisen ja hallinnoinnin merkityksestä lisää Trustmaryn sivuilla.

Sushibar + Winen -ravintolasivut ovat ensimmäisiä Sushi Helsinki -sivuston ravintolasivuja, joilla tätä ominaisuutta testaamme. Tarkoituksenamme on tuoda sama ominaisuus jatkossa kaikille verkkopalvelussamme listatuille ravintolasivuille, koska uskomme sen tarjoavan uusia sushielämyksiä etsiville kävijöillemme merkittävästi lisäarvoa. Tässä vielä suorat linkit kyseisille ravintolasivuille:

Mikko, yksi Sushi Helsinki -sivuston perustajista

Mikko Rindell

Mikko Rindell on syntynyt Halikossa toisella puolella nykyistä Saloa. Teijo tuli Mikolle ensimmäisen kerran tutuksi 90-luvun lopun lumilautailuharrastuksen myötä. Vuodesta 2024 Mikko on (toistaiseksi) osa-aikainen teijolainen. Teijon, Halikon, Salon, Turun, ja Helsingin lisäksi Mikko on asunut Saksassa, Perussa ja Meksikossa.

Edellinen
Edellinen

Testissä Munkkivuoren sushihelmi – Sushi-San

Seuraava
Seuraava

Sörnäisten Mono Sushin sushibuffet testissä